Inspiratiesessie Nacht van de Woordvoerder

 

 

 

Nacht van de Woordvoerder 2018

Met om en bij de 170 waren ze present, de schare van Nederlandstalige woordvoerders, voor de jaarlijkse Nacht van de Woordvoerder op 22 november 2018. Het beeldrijk festijn vond plaats op de Communicatiecampus in Gent en was meteen de eerste lustrumviering.

De toon werd gezet door Christoph Ruys met zijn gesmaakte uiteenzetting over de niet te stuiten opmars van het beeld in de dagelijkse communicatiestroom. Daarmee werd verder gebouwd op de resultaten van het woordvoerdersonderzoek in 2017. Het aansluitend gesprek met Kirsten Willem (Club Brugge), Sven Lommaert  (Politie Antwerpen), Dimitri Antonissen (Het Laatste Nieuws) en Martijn Bal (SBS) onder de deskundige leiding van Lisbeth Imbo vervolledigde het plaatje.

Daarna was het tijd voor de winnaars. Veva Daniëls (Agentschap Wegen en Verkeer) mag zich een jaar lang Beste Nieuwkomer noemen en Sara Vercauteren (Medialaan) Woordvoerder van het Jaar. Deze laatste ontving een kunstwerk van Guy Timmerman, bloemen en prijzen van Belga en Prezly uit de handen van Lander Cobbaert, die daarna zelf mocht rekenen op honderden selfies van de collega’s in de Photobooth.

Ballonnen en een feestelijke netwerking, AuditoRium4 als schitterende locatie, de feilloze regie door de Mohikanen, een heuse ‘krantenman’ en het Augustijn bier waren de ingrediënten voor een onvergetelijke ‘Nacht’.

Logo Stichting Corporate Communicatie

Wanneer?

Donderdag 22 november 2018

18.30 uur Onthaal
19 uur Keynote Christoph Ruys en 4 cases
20.45 uur De bekendmaking van de woordvoerders van het jaar
21.15 uur Netwerkreceptie

Waar?

CommunicatieCampus
AuditoRium4
Sint-Denijslaan 485 – 9000 Gent

Voor wie?

Een must voor iedereen met een passie voor communicatie & woordvoerderschap en interesse in de veranderende communicatie wereld.