Inspiratiesessie Nacht van de Woordvoerder

 

 

 

Nacht van de Woordvoerder 2019

Met om en bij de 160 waren ze present, de schare van Nederlandstalige woordvoerders, voor de jaarlijkse Nacht van de Woordvoerder op 14 november 2019 in Gent.

De uiteenzetting van de professor Geert Buelens zal ongetwijfeld nog vaak in gesprekken voorkomen en de nodige stof doen opwaaien. Zijn tussenkomst kan je eerstdaags integraal in Knack herlezen. Als vervolg daarop gaf Nicholas Lataire ons een duidelijke blik op wat News City wordt en welke rol de woordvoerder en journalist in de komende tien jaar in het media- en nieuwslandschap zullen spelen.

Samen met de 160 andere aanwezige woordvoerders stemde je voor de “Beste woordvoerder achter de schermen” en “Woordvoerder van het jaar”, die wellicht voor het eerst met een mond vol tanden een interview aflegde.

Thomas Baeken van Infrabel werd Woordvoerder van het Jaar. Rafike Yilmaz van het kabinet van Koning Filip werd Woordvoerder achter de schermen.

Thomas Baeken ontving een kunstwerk van Guy Timmerman, bloemen en prijzen van Belga en Prezly uit de handen van Yvan De Vadder.

Er werden weer heel wat foto’s genomen in de Photobooth.

AuditoRium4 als schitterende locatie, de feilloze regie door de Beeldenstormers, een ongelooflijke moderator Lisbeth Imbo en het Augustijn bier waren de ingrediënten voor een onvergetelijke ‘Nacht’.

Tot volgend jaar!

Logo Stichting Corporate Communicatie

Wanneer?

Donderdag 14 november 2019

18u30 Ontvangst
19u Professor Geert Buelens en Nicholas Lataire
20u30 De bekendmaking van de woordvoerders van het jaar
21u Netwerkreceptie

Waar?

CommunicatieCampus
AuditoRium4
Sint-Denijslaan 485 – 9000 Gent

Voor wie?

Een must voor iedereen met een passie voor communicatie & woordvoerderschap en interesse in de veranderende communicatie wereld.