Inspiratiesessie 'Kruisende Generaties'

De wereld staat voor één van de meest ingrijpende transformatieprocessen in de geschiedenis. De transformatie van een traag bewegende 2D-maatschappij naar een snelle, innovatie gedreven 3D-wereld.

Om deze transformatie tot een goed einde te brengen hebben we nood aan transformatie-helden die bereid zijn om de drama’s recht in de ogen te kijken. Hulp kan niet komen van ervaren rotten in de 2D-wereld maar moet komen uit de hoek van de jeugd. Het zijn zij die opgegroeid zijn met het internet, social networking en de nieuwe media. Het is deze nieuwe 3D-generatie die de oudere 2D-generatie ter hulp moet komen in de creatie van lerende en innoverende organisaties.

Tijdens de inspiratiesessie ‘Kruisende Generaties’ zijn we samen met een team van ervaren rotten en young potentials op zoek gegaan naar nieuw innovatief vermogen.

Bekijk beelden van deze sessie

Wanneer?

2 april 2011
9.30 tot 13.30 uur

Waar?

Communicatieloft – Gent
Routebeschrijving

Voor wie?

Een must voor zowel ‘ervaren rotten’ in de 2D-wereld als young potentials uit de 3D-generatie die samen met hun zoon, hun dochter, hun vader, hun moeder, een medewerker, een collega of andere dierbare persoon op zoek willen gaan naar nieuw innovatief vermogen.