Inspiratiesessie Incomplete Manifesto Pt. I

De inspiratie voor Incomplete Manifesto vindt zijn oorsprong in de ‘Blijde Intocht van Christus in Gent, Anno 2010 die met een knipoog verwijst naar het bekende werk van Ensor.

Niet alleen werden de levensbeschouwingen, drijfveren en doelstellingen van de medewerkers van het Communicatiehuis tot manifesten verwerkt, ook een aantal klanten en hun partners werden gevraagd hun persoonlijk manifest te omschrijven. Zo werden in totaal een 140-tal individuele visies verwerkt tot manifesten.

Het resultaat ervan was een ‘Incomplete Manifesto Event’ dat plaats vond in de Communicatieloft. De genodigden kregen een introductie tot de tentoonstelling ’Hareng Saur. Ensor en de hedendaagse kunst’ door Philippe Van Cauteren, directeur van het S.M.A.K. en werden naar de tentoonstelling zelf gebracht. Daar werden ze opgewacht door een erehaag van medewerkers van het Communicatiehuis, eenieder met eigen manifest in de hand. Alvorens de tentoonstelling te bezoeken werd iedere genodigde met zijn manifest gefotografeerd. Na afloop werd iedereen teruggebracht naar de Communciatieloft om na te genieten bij een heerlijk dessertbuffet.

Bekijk beelden van deze sessie