Inspiratiesessie

Over screenagers, visual marketing teams en de visuele interactie tussen merk en klant

Schrijf je in

We nodigen u graag uit, want mensen samenbrengen met een passie voor inspirerende ideeën, dat is wat we met onze inspiratiesessies willen doen! Met Christoph Ruys brengen we dan ook een boeiende keynote spreker met een sterk verhaal rond de visuele aspecten van onze samenleving, en vooral, hoe je daar als merk een antwoord kan op geven: let’s get visual!

Programma

 

11u00 Pieter Claerhout – Het Verhaal achter de Rode Bol Pieter Claerhout, stichter en bezieler van de CommunicatieCampus, verwelkomt en brengt het verhaal van ‘de rode bol’, waarbij kennis delen, inspireren en verenigen centraal staan.
11u15 Christoph Ruys – ‘Gezocht M/V – Visual Marketeer!’ De keynote ‘Gezocht M/V – Visual Marketeer! Over screenagers, visual marketing teams en de visuele interactie tussen merk en klant’ wil ons wijzen op de mogelijkheden van een visuele waardecreatie, inclusief een strategisch en operationeel denkkader. Tegelijk brengen we de screenagers in kaart, verduidelijken we de rol van de visual marketeer en het visual marketing team en wordt het belang van een sterke visuele relatie tussen merk en klant onderstreept. En dit binnen een tijdsgewricht waar digitalisering en visualisering intens met elkaar verweven zijn.
12u15 Culinair Netwerk Event
14u00 Einde

Praktisch

Waar

AuditoRium4
Bevindt zich op de CommunicatieCampus
Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent

 

Wanneer

vrijdag 5 juli van 11u00 – 14u
OF
vrijdag 30 augustus van 11u00 – 14u

Auditorium4

Inschrijven

Deze gratis uitnodiging is strikt persoonlijk. U kan echter als genodigde een collega uitnodigen uit uw eigen of een bevriende onderneming. Deze keynote richt zich tot het management en de medewerkers op het gebied van marketing, communicatie, business development en sales, zowel in een B2B als B2C omgeving.

Gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen.

Graag tot dan!