Partners

Inspiratoren van de inspiratiesessies

De partners van de inspiratiesessies helpen ons om de juiste thema’s en sprekers aan te brengen. Op basis van hun ervaring en expertise geven ze advies en brengen ze ons in contact met inspirerende personen. Ze zijn met andere woorden de inspiratoren van de inspiratiesessies.

Pieter is meester in de grafische kunst. Nadien volgde hij een bijkomende opleiding aan de Vlerick Business School. Tussen 1981-1986 was hij zelfstandig reclameadviseur. Nadien richtte hij in 1987 een reclame- en communicatiebureau op, met name Claerhout Communicatiehuis. Pieter heeft een aantal overnames gerealiseerd in de sector op gebied van fotografie, signalisatie en online producties. Sinds 1997 heeft het Communicatiehuis zijn intrek genomen op de Sint-Denijslaan 485. De locatie waar Pieter de CommunicatieCampus aan het uitbouwen is. Hij is ook bestuurder in diverse vennootschappen.

Pieter Claerhout

Afgevaardigd bestuurder, 
Claerhout Communicatiehuis

Jo Sanders heeft doorheen zijn hele carrière een ruime ervaring opgedaan met ondernemingen die één zaak gemeen hadden: zij werden telkens door de veranderende omgevingsfactoren gedwongen sterk te veranderen en hun business concepten te innoveren. Jo Sanders (Focus nv) helpt Top Executives bij het ontwikkelen van hun Strategie, bij het versterken van hun Leiderschap (coaching) en bij het realiseren van hun Veranderprocessen die moeten toelaten om de strategie te realiseren.

Jo Sanders

Consultant, Focus Leadership Advisory

Christoph Ruys is visual consultant, auteur, keynote spreker en ondernemer. Hij bekleedde verschillende posities in de creatieve industrie, zoals directeur van het FotoMuseum Antwerpen en het ModeMuseum in Antwerpen en uitgever bij WPG Uitgevers Amsterdam. Als oprichter en managing partner van Icons and Kings – The Visual Agency coacht hij ondernemingen doorheen de visuele uitdagingen die zich vandaag op creatief, strategisch en technologisch vlak manifesteren.

Christoph Ruys

Oprichter, Icons and Kings

Al tijdens zijn studies was Zhong het voorbeeld van de ondernemende student en combineerde hij studeren met het uitbouwen van zijn IT-bedrijfje XudoX. Na het behalen van zijn diploma Master in de Computerwetenschappen ging hij aan de slag bij start-up Siruna waar hij zijn passie voor mobiele apps ontdekte en later bij EVS Broadcast waar hij focuste op webontwikkeling voor de Media Archive Division. Na EVS richtte hij samen met Jan Hollez POSIOS op met als doel een gebruiksvriendelijke softwareoplossing te ontwikkelen voor de horecasector.

Zhong Xu

CEO en mede-oprichter, Lightspeed

Zin om partner te worden?

U hebt een passie voor creativiteit, en wil uw inspirerende ideeën delen op een sessie voor onze community van inspiratiezoekers?

Contacteer ons