Over Inspiratiesessies

Onze missie: share, inspire, connect

De CommunicatieCampus wil met de zelfgeorganiseerde ‘Inspiratiesessies’ een platform uitbouwen waar sprekers uit de meest uiteenlopende disciplines hun inspirerend verhaal kunnen brengen. De basisgedachte van dit platform: mensen samenbrengen met een passie voor creativiteit en hen stimuleren om hun inspirerende ideeën met elkaar te delen.

Trigger ideas…

We willen een platform aanbieden waar sprekers uit diverse sectoren en met verschillende interesses aan het woord komen met een inspirerend verhaal. Een verhaal gedreven door passie, een verhaal dat aanleiding geeft tot debat en eigen creativiteit stimuleert.

Share inspiration…

De inspiratiesessies staan open voor individuen uit elke discipline, cultuur of generatie met een passie voor creativiteit, kennis en een honger naar inspiratie. We brengen deze inspiratiezoekers samen in een community waar we conversatie stimuleren en het uitwisselen van inspirerende ideeën aanmoedigen.

Ook een honger naar inspiratiedeling? Een passie voor creativiteit?

Treed toe tot het netwerk van de CommunicatieCampus, krijg oneindig veel inspiratie en deel uw eigen inspirerende ideeën met gelijkgestemden. U wordt op de hoogte gehouden van inspirerende nieuwtjes en u krijgt toegang tot presentaties en beeldmateriaal.

Ja, ik wil toetreden

verschillende locaties

inspiratiesessies

begeesterde sprekers

aangesloten leden